Nejnovější recenze ze sekce Vanové zástěny
máme vanu a byl potřeba,aby se necákalo na podlahu při sprchování :)
- splnuje ucel
ok
- skleněná výplň
- drobné chyby v detailech provedení
za tu cenu dobrá kvalita
- splnilo očekávání
- návod pro L/R nedostačující
spokojenost
- trochu předražené vzhledem k tomu že výplně nejsou sklo.
zatím není důvod ke stížnostem.
Super na sprchování.
- komfort při sprchování
- snadná montáž
- vanovou zástěnu jsme si vybrali proto,že náš malý syn se strašně rád sám sprchuje a po jeho koupeli v koupelně "plavalo" snad veškeré vybavení koupelny nemluvě o předložce před vanou.
- nyní roztáhneme zástěnu a opravdu zástěna vodu zachytí a máme kopupelnu suchou, dokonce můžeme používat předložky, aniž by se musely ustavičně sušit
- velmi snadná údržba- používáme tedy zatím 3dny, ale na sklech není známka ani jedné kapičky
- lehce se složí a rozloží
Dobře vypadající zástěna s kvalitním kováním. Obsahuje veškeré potřebné montážní součásti.
- Estetičtější než závěs.
- Praktické při sprchování, voda nestříká mimo vanu.
- První věc, které jsem si po rozbalení doma všimla, je nekvalitní lepení tabulí folií, na okrajích se dělají bubliny.
- Extremně složitá montáž a nepevnost materiálu, takové trošku papírové provedení. Uvidíme po jak dlouhé době se to rozpadne.
- Tím, že jsou tabule větších rozměrů, manipulace při zavírání a otevírání komplikovanější. Při každé manipulaci vypadávají gumy, co by měly přiléhat na okraj vany. Takže za chvíli hrozí poškrábání akrilátové vany.
- Pevna hlinikova konstrukce, vypada v koupelne dobre.
Jsem spokojen. Vyrobek splnuje ocekavani.
- spokojenost
spokojenost
- odpovídá požadavku, funkční, dobrá cena ve slevě
- Zcela nesrozumitelný návod na montáž! Ani na stránkách výrobce srozumitelnější návod nebyl. Montáž svépomocí bez zkušeností nedoporučuji.
Vzhledem k omezenému výběru vanových zástěn vynikající produkt.
- snadná montáž
- design
- přibalená tuba silikonového tmelu je horko-těžko vytlačitelná
Jednoduchá zástěna do malé koupelny, udělá Vaší koupelnu opticky větší. Montáž hotova cca za 45 minut.
- Robustnost a provedení
- nedostatečný návod
Montáž musí provádě zdatný a zkušený montér
a
- Dobrá cena
- Na pohled křehká konstrukce, netěsní s vanou
Kvalita zboží asi odpovídá ceně. Za ty peníze asi nikdo nemůže čekat prvotřídní kvalitu
Podle obrázku v eshopu jsem myslel, že se bude skládat přesně opačně, ale nakonec jsem si zvyknul a jsem spokojený
nejlepší cena a skvěle vypadá ,jsme spokojeni
- Jednoduchá montáž.
Dobrý
- jednoduchá momtáž
- špatná těsníci guma dole.
- Nutno ji přilepit, jinak se pri každém použití vyvalí
za málo peněz hodně muziky.
Zobrazuji 341 - 360 ze 387 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20 Další »