Nejnovější recenze ze sekce Vanové zástěny
- brání stříkání vody při sprchování
- vypadá pěkně
- pokud se voda nesetře po sprchování, je vidět každá zaschlá kapička, ale s tím se musí počítat dle výběru vzoru čirého skla.
Spokojenost
- Vzhledově i funkčně prozatím kvalitní
- Další stejných rozměrů a zpracování asi na trhu není, vždy mi byla nabídnuta výroba atypu za cenu cca 12000,-Kč
- V popisu a vlastnostech výrobku je uveden jako univerzální L/P, při změně směru otevírání je však třeba provést drobnou úpravu.
- Na hodnocení je zatím krátká doba.
- Trochu mi vadí, že výrobce požaduje u takto jednoduchého výrobku montáž odbornou, proškolenou firmou.
- Se vzhledem i provedením jsem spokojen
- Cena je proti dalším podobným výrobkům velmi příznivá. S jinými ale nemám zkušenosti, takže nejsem schcpen poronávat funkčnost a provedení
- Kupujte jsou super a rychlí a po telefonu super komunikace
Ok ok ok
- vhodný rozměr
- jednoduchá instalace
- vhodný rozměr
- jednoduchá instalace
- příznivá cena
- lehká ale stabilní konstrukce.dobrá manipulace.
- dobře těsní a delka 105 cm je dostatečná
příznivá cena
dobrá kvalita
výborně funguje
snadná montáž
- Všechny produkty Roltechniku jsou kvalitní,doporučuji je všem svým zákazníkům.
Produkty vybírám dle přání zákazníků
- Super zastena!
Super za tu cenu
- Dorazilo jiné zboží než jsem si obědnal.
Tam už nikdy.
- ideální rozměry
- praktičnost
- skvělá vychytávka na vanu.
skvělá vychytávka na vanu.
pěkná podle mých představ
Jsme zatím velmi spokojeni. Doma se hlavně sprchujeme a takto nám neuteče ani kapička mimo vanu. Délka 130 cm je až až a i kdyby se člověk bál, že i tak nacáká, dá se poslední díl sklopit do vany a jste jako ve sprcháči.
Při montáži mějte ještě někoho k ruce, protože je zástěna dost těžká, ale následná manipulace je v pohodě a dá se to i jednou rukou. Dobře si ale naměřte, kam ji budete vrtat, protože my to udělali blbě a pak nám nešla složit. Máme tam hned zeď.
Na skle je ochrana proti kapičkám a krásně funguje, téměř vše steče a zástěna je i po 3 týdnech pořád jako nová. Vlastně jsem ji ještě nemyla :-)
Roltechnik CH3 1220 vanová trojdílná zástěna 122 x 135 cm, polystyrol, rám bílý - 329-1220000-04-01
digilidi
Přidáno: 18. prosince 2013
- plastová skla mají decentní vzor
- nekvalitní slabé panty
- výška jen 135 cm, mohla by být 140 cm, což je standard
Na první pohled kvalitně působící zástěna. Docela pevná, hezká. Bohužel ihned první den používání praskl pant u zdi. Pant je pouze jakýsi plastový úchyt kolem kovové tyčinky. Naprosto nemůže v daném provedení a rozměru mít jakoukoli pevnost. Doporučuji připlatit spíše za Ravak, tu jsme měli 6 let a nebyl s ní žádný problém.
- Viborne...
Viborny...
- kvalita cena v rovnovaze, rychla montaž
zástěnu jsme měli 8 let v koupelně, ale už začala rezivět a plesnivět, tak jsem koupili novou-úplně stejnou a o 800,- Kč levněji, než ta původní...jinak by asi byla vana lepší bez zástěny-lepší vysychá
- Pěkný vzhled
Zástěna slouží přesně podle představ, kvalita provedení a příjemný vzhled kompenzuje vyšší cenu.
- funguje
- panty nejdou protočit na druhou stranu
splňuje požadavek na vzhled i funkčnost
- vzhledný
- lehký
- zatím nevím
je to dle mých představ
Dobrá cena,široká možnost nastavení(rozšíření)
Zobrazuji 321 - 340 ze 387 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...20 Další »