Nejnovější recenze ze sekce Vanové zástěny
Zatím to mám chvíli. Nevím,jak dlouho mi to vydrží.
Produkt jsem ohodnotila vpředchozí recenzi. Zástěna je nízká. Dospělý člověk se při vstupu do vany musí sklonit. To mě velmi nemile překvapilo. Nikde se nepíše, že je to zástěna na výšku dítěte. Při převzetí mě malá výška zaskočila ale myslela jsem, že je to automaticky vymyšleno, aby s vanou byla pro dospělého. Není.
- pohodlné sprchování
Super
- kvalitní provedení
Ravak VS3 115 795S010041
Přidáno: 9. července 2017
(naposledy upraveno 9. července 2017)
Zakoupeno v SANITINO
Vana i sprcha v jednom.
skvěla cena ,skvělá pevná zástěna doporučuji
- Chtělo by to lepší hmoždinky, ale jinak vše OK
Pěkné provedení
Vypadává těsnění na spodní části,tudíž zástěnou protéká voda.Vybírala jsem podle ceny,což se u tohoto výrobku nevyplatilo.Tady platí,co je levné,nemusí být dobré.Nakupuji na eshopech pravidelně,vždy jsem byla spokojená.S tímto výrobkem to bohužel není tak
- Stěna je dle parametrů, které jsme očekávali
- Stěna je nad vanou trochu výš, než je vysoké těsnění, tak budu muset sehnat nové těsnění (delší). Pod těsněním protéká voda
Až na to těsnění je produkt očekávající
- Super
Super
Vanovou zástěnu jsme jsme instalovali na starou litinovou vanu
z důvodu menší pohyblivosti vzhledem k našemu věku a jsme spokojeni ,zástěna odpovídá plně našim představám.
- za dobré peníze dobrá kvalita
- moderní vzhled
spokojenost
- vypadá pěkně, není průhledná, plní funkci, pro kterou byla zakoupena
- zatím nic
koupila bych si ji zase
- celkem jednoduchá instalace, svou službu plní a co víc si přát
celkem jednoduchá instalace, svou službu plní a co víc si přát
- Cena+ i po 16 letech po rekonstrukci koupelny v bytě se dá tento výrobek koupit!.
- Nevím, snad akrylové sklo ale vzhledem k ceně....
Super je když potřebujete ošuntělou zástěnu vyměnit nemusíte přemýšlet o náhradě a hned jednoduše opět koupíte VS5. A to u mě po 16 letech. Není moc produktů které by se daly po takové dlouhé době znovu koupit
- cena, kvalita, ale průměr
- zatím nic
za málo peněz, zajimává muzika, ale žádný slavík to není :-)
- snadná instalace
- zatím kvalitní posuv
- pevná konstrukce ve rovnávám se sprchovou zástěnou s plastovou deskou, kterou máme u sprchového koutu
- kvalita výrobku. Záslepky byly odřené a jedna guma zvlněná - zatím v řešení reklamací.
- balení od výrobce je příšerné a dost náchylné na poškození. Jedna strana vodící lišty je promáčknutá (naštěstí není vidět). Všechny ostatní gumy byly navíc celé špinavé.
Zástěna je velmi kvalitní a to především díky výplni. Do plastu už bych v tuto chvíli nešel. A až na drobné vady na kráse se jedná o perfektní výrobek.
- Hezká.
- Příliš křehký plast ve výplni. Stačí ťuknout o cokoliv a praskne. První tuto zástěnu jsme takhle rozkřápli o kohoutek (ťuknutí to bylo malé, ale stačilo), záhy na to (ještě než jsme ji stihli vyměnit) se ulomil umělý pant.
- Druhá, co jsme si přivezli, byla rozkřáplá už ze skladu - ale reklamace v Siku proběhla rychle a bez potíží. Vyměnili jsme ji za novou. I na té je ovšem maličká prasklinka, která při přebírání ze skladu nebyla přes igelitový obal vidět.
- Další šanci už téhle zástěně nedáme.
Už bych nekoupila.
Zobrazuji 221 - 240 ze 387 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...20 Další »